• ganoderma ganoderma-text NA KITAJSKEM JO ŽE VEČ TISOČ LET

  OBRAVNAVAJO KOT ZELO

  UČINKOVITO ZDRAVILNO RASTLINO.
  ZDRAVILNA RASTLINA

  KATERA NIMA STRANSKIH UČINKOV

  NITI PO DOLGOTRAJNI UPORABI.
  IZBOLJŠA OSNOVNO STANJE
  ORGANIZMA, IMA SAMOZDRAVILNO MOČ.
 • ganoderma ONE DRAGON MODEL CELOTEN PROCES, OD PROIZVODNJE
  DO PRODAJE, JE V ROKAH PODJETJA.
 • ganoderma URESNIČI
  SVOJE SANJE Z DXN!
  VZTRAJAJ ZA SVOJE ZDRAVJE! BODI MATERIALNO NEODVISEN! ŽIVI NA VIŠJEM ŽIVLJENJSKEM NIVOJU! URESNIČI SEBE!
video PRIDRUŽITE SE
SEDAJ!
Pogodba o članstvu
Sistem provizije
Spletna širitev omrežja

POKLIČEMO VAS!

Če bi se o poslu raje z mano ali z mojimi sodelavci pogovorili osebno, nam prosimo napišite svoje
Ime:

 

Please enter your country code next to your phone number!

telefonsko številko:

 

Skype naslov:

 

ali e-mail naslov:

 

and type the word!

captcha
Get a new text!

 

Najdite proizvod, katerega uporabljate vsakodnevno in pripovedujte o njem drugim, kot dosedaj, ko niste imeli nobenih finančnih interesov! Tako enostavno je! In to je vse kar morate storiti!

 

 

 

Imam dve dobri novici:

 • Ni vam potrebno več iskati, našli ste ta izdelek: to je kava ganoderma!

 • Tudi vi lahko to storite!

Ne marate prodaje na domu?

DA

Imate občutek da ne znate ničesar prodati?

DA

Ne prenesete množičnih prireditev, kjer vsi samo ploskajo?

DA

Ste naveličani agresivnih prodajnih tehnik?

DA

Ne želite svojih znancev, sorodnikov z raznimi triki povabiti na predstavitev izdelkov, da kasneje ne bi bili jezni na vas?

DA

Želite biti finančno neodvisni in ste zato pripravljen trdo delati, vendar iz udobja svojega doma?

DA

Nimate denarja, da bi vložli v lasten posel, oziroma bi radi izstopili iz svojega nedonosnega posla?

DA

 

 

Če so vaši  odgovori na zgornja vprašanja večinoma da, so mrežni marketing iznašli ZA VAS!Zakaj mrežni marketing?


Ker ni lepšega kot da vaša profesionalna spletna stran ( tu ne mislimo na amaterske spletne strani ) dela namesto vas 24 ur na dan!


Če ste se odločili, da se boste podali v skrivnostni svet spletnega poslovanja, ter da začnete svojo pot finančne neodvisnosti, dobite obilico informacij na internetu. Profesionalni strokovnjaki in samoklicani guruji ponujajo sebe in svoje rešitve, za vaše življenje.

 

Imam slabo novico za vas, vendar naj jo razčistimo takoj na začetku: Brez dela ne bo šlo! Kljub profesionalnem marketingu  in ostalem gradivu, za lasten uspeh ste  v prvi vrsti potrebeni VI! Če tudi po tem še vztrajate, berite naprej!


Na teh straneh ne boste našli nobenega učenega gradiva, niti vami nočem ničesar prodati. Želim samo pritegniti vašo pozornost na to priložnost. Moj uspeh je zagotovljen tudi brez vas, ampak za vašega sste potrebni VI! 


Poglejmo korak za korakom kaj morate narediti:

 1. Odločiti se morate, če lahko nekaj ur svojega prostega časa namenite temu poslu preko interneta, ter če imate približno 20 (dvajset) evrov prostih sredstev, katere primanjkljaj ne bo ogrožal vašega življenja in vaše družine.
  En  zelo pomemben nasvet! S tem poslom začnite samo če verjamete vanj, če ste navdušeni nad njim, če čutite, da ga lahko opravljate z veseljem! Zakaj je to tako pomembno?  V moji zgodbi si lahko preberete več o tem.
 2. Če vas ne morem odvrniti od tega, da lahko z veseljem in delom zaslužite veliko denarja, potem izpolnite spletno različico pogodbe o članstvu s klikom sem!
 3. Naslednji, neprijeten korak je žal neizogiben, morate plačati članarino (20,00 €) , katera vsebuje predstavitveno mapo in paket storitev za vašo širitev spletnega omrežja. Kontaktirajate lastnika strani za brezplačni vpis in delo.
 4. Razmislite o dobri spletni strani, ker lahko imate isto marketinško spletno stran brezplačno. To je ogromen prihranek že takoj na začetku. Ali mislite da je to dober začetek posla? Mislite, da bo stvar zanimiva tudi za druge?
 5. Za zaključek  morate narediti samo dve stvari: 

Učiti se
Dobite nekaj informacij, da ne bi naredili napak, ki so jih drugi že storili. Da bo tako, vam ponujamo brezplačen dostop za zaprt, marketinški sistem, kjer najdete vso potrebno znanje za vaš uspeh.

Ukrepati
čimveč ljudi naj poskusi vašo kavo in proizvode ali dajte čimvečim ljudem vaš internetni naslov ali povezavo do web konference.

+ Za bonus ob večerih, pred spanjem si oglejte kako se širi vaše omrežje. Če aktivno delujete, verjemite, ne boste imeli slabega občutka :-)! 

 

 

 

© Copyright DXN Europe 2009.